Buiten, ja! Mindful, ja!

Tijdens de Coronatijd hebben we ervaren hoe heerlijk het is om buiten in het bos de Mindfulnesstraining te kunnen doen. Midden in de natuur, met de vogels en kikkers als achtergrondmuziek en zittend op het zachte mos, is het makkelijker en krachtiger om je te verbinden met je jezelf en je omgeving. Daarom geef ik in de lente een speciale buiteneditie van de Mindful Ouderschapstraining. Lees meer over de inhoud van de Mindful Ouderschap training.

Het kleine wandelingetje vanaf de parkeerplaats geeft al een gevoel van er ‘even uit te zijn’ en los te komen van je dagelijkse bezigheden.

Wind, regen, zonneschijn….op elk weertype kun je je voorbereiden en de elementen geven ons een extra avontuurlijke mindfulness-beleving.

“Je kunt de golven niet tegenhouden, maar je kunt wel leren surfen”

Ontzettend waardevol! Ik voelde me iedere keer ontspannen, gezien, erkend. Mooi het delen in de groep en het buiten zijn gaf echt een meerwaarde!

Cathelijne, moeder van vier kinderen

Locatie
Landgoed Den Treek, Leusden [vlakbij Amersfoort- Zuid]. Goed te bereiken met de auto en/of fiets. Na aanmelding krijg je de routebeschrijving toegestuurd.

Zie agenda voor data en opgave en praktische informatie voor de tarieven

Buiten Ja! Annika van Tol
Share This