Individuele training

Wil je de mindfulnesstraining liever alleen volgen, of samen met je partner? ook dat is mogelijk! Er is dan meer aandacht voor jouw persoonlijke proces en meer tijd om te oefenen met specifieke thema’s die nu in jouw leven een grote rol spelen. Neem contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Samen stemmen we af op welk moment van de week het jou/jullie het beste uitkomt.
Zowel de Mindful Ouderschapstraining als de MBSR Mindfulnesstraining is individueel te volgen.

De individuele sessies volgen de opbouw van de 8-weekse mindfulnesstraining en bieden daarnaast de mogelijkheid om wat dieper op de persoonlijke situatie, ervaringen en (automatische) reacties in te gaan. Voor meer informatie over de inhoud van de 8-weekse mindfulnesstraining, lees hier meer: de 8-weekse Mindfulnesstraining, Mindful Based Stress Reduction. 

Locatie
De training vindt in overleg plaats in Leusden, op een mooie plek in het bos, op Landgoed Den Treek of op een mooie plek in Amersfoort.

Kosten
De kosten voor de individuele Mindful Ouderschap training of MBSR mindfulnesstraining zijn €550,- inclusief BTW en werkboek.
Als de training door je werkgever vergoed wordt is het bedrag €650,- exclusief BTW.
Informatie over vergoeding, zie praktische informatie.

Eigen variant:
Heb je behoefte aan een aantal losse meditatie sessies, bijvoorbeeld na een mindfulnesstraining van 8 weken, dan kan je ook je eigen variant kiezen van losse coaching sessies. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie of vragen over de individuele mindfulnesstraining, neem contact op via onderstaand formulier of bel Annika: 06-53524261.

Annika van Tol
Share This