Begeleid worden door Annika van Tol is een absolute aanrader! Het heeft mij enorm veel gebracht voor mij als persoon en als ouder, ik had het niet willen missen.

Lobke Hartemink

Naarmate de trainingsweken vorderde zag ik geleidelijk aan een opmerkelijke verandering bij de andere deelneemsters optreden. De  ontspanning en de kalmte was letterlijk van hun gezichten af te lezen.
Annika leert en begeleid je op een prettige manier door het hele trainingsprogramma heen. Na acht weken kun je op eigen benen staan.
Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de MBSR training me veel meer heeft gebracht dan ik van tevoren had kunnen bevroeden. Ik ervaar meer levensgeluk en voel mezelf meer ontspanning als gevolg van de dagelijkse formele en informele meditatieoefeningen.
Stress is een universeel verschijnsel. Stress beperkt zich niet tot geslacht, leeftijd, beroep of sociale klasse. Ook mannen kunnen baat hebben bij een relaxter leven. Zij kunnen dit mogelijk via een MBSR training bereiken. Annika is een deskundige en bevlogen docente. Je bent bij haar in goede handen.

Arnoud 

“Het is zo waardevol om af en toe stil te staan en te voelen en kijken waarom we doen zoals we doen”

“De training Mindful Ouderschap heb ik als fijne momenten ervaren. Waarbij ik mocht stil zijn, bewust worden en mocht delen. Ervaringen van de andere ouders vond ik enorm waardevol en de manier waarop de training gegeven werd vond ik erg prettig, een mooie combinatie van concrete oefeningen, rust, bewustwording en inzichten!”

Sanneke, moeder van twee kinderen

Het was een cadeau aan mijzelf, de mogelijkheid om met andere ouders te kunnen delen wat we in het ouderschap tegenkomen in onszelf en onze kinderen. Ik heb geleerd dat wanneer je bewust en met aandacht en mildheid naar je struggles kan kijken, de situatie ‘rijker’ en creatiever kan benaderen. De gezamenlijke meditatie oefeningen waren heel prettig, ontspannen en verfrissend. De cursus gun ik iedere ouder! Dank je wel Annika

Een moeder van drie zonen

“Ontzettend waardevol! Ik voelde me iedere keer ontspannen, gezien en erkend! En zo fijn omdat het eerlijk en echt is. Geen maniertjes aanleren maar leren om het leven in al zijn facetten te verwelkomen”

Cathelijne, moeder van vier kinderen

“Ik heb de training zeer positief ervaren! Het was inspirerend, een moment van rust, bezinning en herkenning! Annika is erg professioneel en de cursus is goed ingericht! Alle ouders zouden deze cursus eigenlijk moeten volgen, al is het alleen maar om stil te staan bij het opvoeden van onze kinderen!”

Saskia, moeder van 3 kinderen

“Waardevol, leerzaam, de groep heeft belangrijke meerwaarde, inspirerend, voelde veilig en vertrouwd. Daarbij heb ik Annika ervaren als warm, betrokken, zorgzaam, niet-oordelend en kundig.”

Moeder van 3 kinderen

 “Zeer zinvol! Het heeft me meer rust gebracht. Ik ben bewuster van mijn lichaam en de keuze die ik heb met betrekking op mijn reactie naar de kinderen.”

Laura, moeder van 2 kinderen

Share This