Het was een cadeau aan mijzelf, de mogelijkheid om met andere ouders te kunnen delen wat we in het ouderschap tegenkomen in onszelf en onze kinderen. Ik heb geleerd dat wanneer je bewust en met aandacht en mildheid naar je struggles kan kijken, de situatie ‘rijker’ en creatiever kan benaderen. De gezamenlijke meditatie oefeningen waren heel prettig, ontspannen en verfrissend. De cursus gun ik iedere ouder! Dank je wel Annika

Een moeder van drie zonen

“Ontzettend waardevol! Ik voelde me iedere keer ontspannen, gezien en erkend! En zo fijn omdat het eerlijk en echt is. Geen maniertjes aanleren maar leren om het leven in al zijn facetten te verwelkomen”

Cathelijne, moeder van vier kinderen

“Ik heb de training zeer positief ervaren! Het was inspirerend, een moment van rust, bezinning en herkenning! Annika is erg professioneel en de cursus is goed ingericht! Alle ouders zouden deze cursus eigenlijk moeten volgen, al is het alleen maar om stil te staan bij het opvoeden van onze kinderen!”

Saskia, moeder van 3 kinderen

“Waardevol, leerzaam, de groep heeft belangrijke meerwaarde, inspirerend, voelde veilig en vertrouwd. Daarbij heb ik Annika ervaren als warm, betrokken, zorgzaam, niet-oordelend en kundig.”

Moeder van 3 kinderen

 “Zeer zinvol! Het heeft me meer rust gebracht. Ik ben bewuster van mijn lichaam en de keuze die ik heb met betrekking op mijn reactie naar de kinderen.”

Laura, moeder van 2 kinderen

“Het is zo waardevol om af en toe stil te staan en te voelen en kijken waarom we doen zoals we doen”

“De training Mindful Ouderschap heb ik als fijne momenten ervaren. Waarbij ik mocht stil zijn, bewust worden en mocht delen. Ervaringen van de andere ouders vond ik enorm waardevol en de manier waarop de training gegeven werd vond ik erg prettig, een mooie combinatie van concrete oefeningen, rust, bewustwording en inzichten!”

Sanneke, moeder van twee kinderen

Share This